mandag den 31. marts 2008

En indlysende forskel

Danmark er nu nok et dejligt land, specielt i en weekend hvor man kører til vesterhavet og smager den dejlige brise. Vi er godt nok heldige med at have så dejlig natur i dette land. Flotte strande og store skove, det er godt nok lækkert.
Er der noget dejligere end at vandre en lille tur langs stranden med konen og den lille hund.

tirsdag den 18. marts 2008

Føler du dig presset

Det er egentlig ikke så svært at føle sig presset engang imellem. Der er meget, man gerne vil nå, og tiden går så hurtigt. Nogle kan gange kan man godt føle sig som en pille fra en pillepresser. Måske et lidt banalt eksempel, men sådan kan det føles.

Jeg tror, at jeg selv må være med til at komme det i forkøbet, så ikke presset vokser i hverdagen. Her på bloggen kan man ihvertfald kommet af med lidt af hvert. Det er jo dejligt!

søndag den 16. marts 2008

Vinden blæser - det bliver storm

Sådan var der engang en klog mand, der sagde. Jeg ved ikke helt, om han havde ret, for der er jo ikke altid vind før en storm. Hvis du synes, at det hele bliver meget indviklet nu, så forstår jeg det egentlig godt.

Jeg synes ikke, at "en vind der blæser" og en storm, nødvendigvis er det samme!? Derfor er jeg ikke enig i denne betragtning. Noget du måske vil være uenig i, men så er det jo godt, at det at tilladt at blogge sine taker ud. Jeg står ihvertfald fast: En vind er ikke en storm - heller ikke i danmark! :)

torsdag den 13. marts 2008

En god pillepresser

Hej alle

Gad nok vide om en pillepresser er noget for mig. Jeg har brug for en rigtig effektiv pillepresser, der virkelig kan bestille noget. Jeg er faldet over denne her spændende pillepresser, som jeg måske vil kigge nærmere på. Den ser ihvertfald interessant ud. Måske er jeg mest til modellen, som kan presse op til 350 kg piller i timen. Hvis jeg alligevel skal ud og investere i en pillepresser, så kan jeg lige så godt få en med så stor kapacitet som muligt!

Huha, så fik jeg lige luftet den tanke!

God aften til alle i blogland!

mandag den 3. marts 2008

Gulv, varme og devi

Devi elgulvvarme


Efter jeg fik installeret elgulvvarme på mit badeværelse, har jeg jo set frem til at få varme fødder. Det får jeg så sandelig også. Jeg har nok bare ikke overvejet, at det jo også koster i strøm, at holde sådan en gulvvarme kørende. Jeg valgt at få lagt Devi elgulvvarme i mit gulv, og det har jeg som sådan ikke fortrudt. Jeg skulle nok bare lige have overvejet, hvor effektiv sådan en er. En dag da jeg kom hjem, så jeg at temperaturen stod på 28 grader på mit badeværelse.

Måske Devi er lidt for hot?

Hehe, men jeg skal jo lige lære at styre sådan en gulvvarme. Måske Jesper eller Mikkel - de to gæve elektrikere - har lyst til at kigge forbi og regulere skidtet? Kom nu Jesper! Så skal jeg nok lade dig vinde i CS på fredag :-D

Man har jo lov at håbe!