tirsdag den 13. januar 2009

Nye medier til nye tider

Det er er jo en lidt spændende tid, hvis man følger lidt med i medieverdenen. Hvilke medier bliver fremtidens medier og hvilke er på vej ud. Mange mener jo fx at aviser som vi kender dem, ikke eksisterer om bare få år, og nogle af de store afvishuse, er måske nødt til at lukke mens andre satser på internettet eller andet.

Og det er ikke kun aviserne, der ændrer sig. HD DVD og Blu-ray lå i flere år i kamp om, at blive den dem, der overtager fra den almindelige DVD. Den kamp vandt Blu-ray, men er det ensbetydende med Blu-ray kopiering bliver lige så almindeligt om et par år, som CD eller DVD kopiering er nu? Eller vil der blive satset mere på internettet her også? 

Det er uden tvivl en tid med omvæltninger vi går imøde nu, og det er da lidt spændende at følge med!

tirsdag den 6. januar 2009

Fra hudens verden

Hvis der lå hudpleje som gave under juletræet, så er det jo bare med at huske at bruge det. Det kan mænd vist godt være lidt slemme til glemme. Var det nu ikke lige den rigtige hudplejeserie man fik, ja så er det jo med at få den byttet til den rigtige. Er du ligesom alle andre mænd i tvivl om, hvilke produkter, du skal bruge, så var det måske en idè, at tage kontakt til dem, der ved noget om hudpleje. Ihvertfald hvis det er en såkaldt lukket serie, du skal bruge. Bare et tip her fra bloggen!